Ce facem?

Youth Run Romania este un program destinat tinerilor cu scopul de a-și conștientiza capacitatea lor pentru reușită printr-un program de mentorat prin alergare pe distanțe lungi.

Programul este pentru tineri cu vârstele între 16 și 19 ani ce vor antrena alături de mentori voluntari timp de …. săptămâni, de 3 ori pe săptămână, pentru a culmina cu un examen inedit: participare la Semimaraton București.

Visiune

Ne dorim sa dezvoltăm un program-sablon ce poate fi replicat în orice școală din România de câtre profesorul de sport sau orice altă persoană interesată de a introduce programul Youth Run Romania. Astfel speram să atragem cât mai mulți tineri câtre un stil de viață activ și sănătos.

Obiective

Dragostea de sport și mișcare

Credem tineri vor prinde drag de mișcare dacă iau contacul cu ea în contextul potrivit. Încercăm să realizăm un program atractiv, distractiv și care să le ofere contextul în care să prindă dragostea pentru sport și miscare.

Inspirăm încredere

Sprijinim participanti cum o abordare corectă a unui obiectiv, oricăt de greu pare la început poate duce la succes. Astfel învață că pot reuși orice dacă își stabilesc un obiectiv SMART și muncesc pentru el.

Creștem împreună

Alergarea este un sport individual. Cu toate astea se dezvoltă o legătură aparte între persoanele care experimenteză împreună greutățile unui program de antrenament sau o cursă. Provocarea pare mai ușoară în momentul în care ai în jurul tău oameni care trec prin același lucru și cu care te susții reciproc.